SSL-certificaat

Sectigo PositiveSSL (DV)

PositiveSSL-certificaten zijn een van de meest kostenefficiënte SSL-certificaten die vandaag de dag beschikbaar zijn. Met een razendsnelle uitgifte (binnen enkele minuten) is dit de snelste manier om verkeer en transacties via uw website(s) te beveiligen. Zo zijn uw bezoekers er zeker van dat het met u veilig zakendoen is, want alle gevoelige informatie wordt versleuteld en blijft privé.

Sectigo InstantSSL (OV)

InstantSSL-certificaten komen na de DV-certificaten het meeste voor. Met een razendsnelle uitgifte (binnen enkele minuten na validatie) is dit de snelste manier om verkeer en transacties via uw website(s) te beveiligen. Zo zijn uw bezoekers er zeker van dat het met u veilig zakendoen is, want alle gevoelige informatie wordt versleuteld en blijft privé. Bij dit type certificaat wordt naast uw eigennaam ook uw bedrijfsnaam opgenomen in uw certificaat.

Sectigo Extended Validation (EV)

Het EV SSL-certificaat van Comodo wordt uitgegeven volgens de richtlijnen die bij Extended Validation horen, en dat zorgt ervoor dat de meeste browsers dit certificaat van een groene adresbalk voorzien, waarin voor de bezoeker direct duidelijk is met welk bedrijf hij zaken doet. Deze eigenschap maakt dit certificaat bij uitstek geschikt voor iedere website die zich met overdracht van persoonlijke of financiële data bezighoudt.