Indien u uw domein wilt verhuizen, dient u eerst de lock te laten verwijderen door uw registar. Indien wij uw registar zijn, gelieve contact met ons op te nemen voor deze procedure. Dit is natuurlijk gratis.
Een domainlock is een veiligheidsoverweging, die bij sommige domeinen van toepassing is.
Indien iemand uw domein probeert te verhuizen, is dit niet mogelijk voor hen indien uw domein gelockt is.