Cisco 6921 instellen

Cisco-6921 Cisco 6921 IP-phone setup   Configuring Cisco 6921 to work with SIP requires...

SIP-instellingen RGTN

Server: sip.e1.nl.rgtn.com Geen proxy nodig Gebruikersnaam/wachtwoord uit account van rw

UNMS Verbind-string

wss://rob.pl2.nl:9898+ibr3iAd1viKbSTW2XMLyck6lUq8NAHpOLBMSewxBLCrwsbKw+allowSelfSignedCertificate

Wat houdt welk type netwerkkabel in (Cat5, 6 etc STP/UTP/FTP etc)

CAT5e/CAT6/CAT6a/CAT7 UTP kabels zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, ieder met zijn...