Hoe werkt het met onbeperkt bellen (wat is de fair use policy)?

U belt veel, en betalen per minuut is toch wel erg duur?

Of u heeft periodes waarin u een hoger belvolume heeft, maar wilt graag stabielere maandelijkse kosten?

Kies dan voor onbeperkt bellen! U betaalt dan een vast bedrag per maand, en kunt onbeperkt bellen naar Nederland of een hoop bestemmingen.

Geen starttarief

Er is geen starttarief of minuuttarief van toepassing op alle gesprekken naar Nederlandse vaste en mobiele nummers.

Gratis nummers

U belt ook gratis naar 085, 088, 14xy, 116xyz nummers.

Betaal- en servicenummers

Bellen naar betaal- en servicenummers (zoals 090x, 066, 0676, 084, 087, 18xy, etc) is niet inbegrepen in het onbeperkt bellen abonnement.

Bellen naar buitenland of sateliet

Met de variant Onbeperkt Bellen Nederland wordt het bellen naar het buitenland (m.u.v. Onbeperkt Bellen Wereld) of satelliet niet uit bundels betaald.

Fair use policy

Op alle "Onbeperkte" bundels is een Fair Use Policy van toepassing om misbruik tegen te gaan. De aanbieding is geschikt voor bedrijven die willen besparen op vast en mobiel bellen, maar binnen normaal tot intensiever verbruik. Indien uw verbruik vaak hoger is dan de Fair Use Policy dan passen wij uw vaste maand abonnementen niet aan op uw overschrijding. U heeft te allen tijde inzicht in uw verbruik via uw online klantportaal. De fair use policy omvat 500 minuten per werkplek. Neemt u 10 werkplekken af? Dan deelt u deze 5000 minuten (500 minuten * 10 werkplekken) tussen de gebruikers.

Standaard deelt u uw maand tegoeden met collega’s. Gaat u buiten de Fair Use Policy dan kunt u zonder meerprijs gebruik maken van de niet-gebruikte tegoeden van uw collega’s of werkplekken. U ontvangt geen notificatie E-Mail hierover.

Beperkte gesprekskanalen

In tegenstelling tot het losse Hosted VoIP of SIP trunk abonnement met een onbeperkt aantal gesprekskanalen, wordt het aantal gesprekskanalen nu beperkt:
• Hosted VoIP: het maximum aantal beschikbare gesprekskanalen voor de klant is gelijk aan het aantal werkplekken of toestellen. Voorbeeld: een klant met 8 toestellen heeft in totaal 8 in komende of uitgaande gesprekskanalen. Per toestel kunnen tot maximaal 2 gelijktijdige uitgaande gesprekken worden opgezet.
•SIP Trunk: U bestelt “Zorgeloos bellen” op basis van het aantal gewenste gesprekskanalen. U kunt dit zelf bepalen. Het totaal aantal gesprekskanalen (inkomend + uitgaand) zal niet hoger zijn dan het aantal bestelde kanalen.