Wegens veiligheidsoverwegingen is het niet mogelijk om de eigenaar van een domein automatisch te veranderen. Alle veranderingen op dat gebied wordt handmatig gedaan. Gelieve contact met ons op te nemen om dit te doen.
Houd er rekening mee dat in sommige gevallen administratiekosten in rekening kunnen worden gebracht.

Het is wel mogelijk om een adres aan te passen, dit kunt u via ons controlepaneel doen.