Outlook-app op Windows-PC of Mac instellen Print

• 1

Om deze stappen te doorlopen heeft u uw inloggegevens nodig, houd deze bij de hand. Mogelijk moet u ook eerst de stappen voor accountbeveiliging doorlopen en dient u de Office-applicaties reeds geïnstalleerd te hebben.

Zodra u uw applicaties heeft geïnstalleerd op uw computer, kunt u Outlook instellen, zodat u kunt e-mailen vanaf dit apparaat. Heeft u al een of meerdere accounts ingesteld en wilt u een Office-account toevoegen? Ga naar het betreffende kopje.

1. Open de Outlook-app (Windows: Start-menu, type: Outlook, klik op Outlook. Mac: Open de finder, ga naar Apps of Programma's en klik dubbel op Outlook)
  2. Bij het openen van Outlook wordt gevraagd om in te loggen, voer uw e-mailadres en wachtwoord in, doorloop deze stappen.

U heeft Outlook nu ingesteld voor uw apparaat.

Outlook-account toevoegen aan bestaande installatie

Heeft u Outlook reeds geïnstalleerd en wilt u dit Office-account toevoegen? Doorloop deze stappen:

Windows:

1. Klik links bovenin op Bestand en klik vervolgens op '+ Account toevoegen'
  2. Voer uw e-mailadres in en wanneer gevraagd uw wachtwoord.
  3. Als u de melding krijgt dat het account succesvol is toegevoegd, klikt u op 'Gereed'.
  4. Sluit Outlook nu af
  5. Herstart Outlook, Outlook haalt de benodigde instellingen nu binnen, dit kan eventjes duren.
  6. U heeft nu uw extra account toegevoegd aan Outlook!

Mac:

1. Navigeer links bovenin via 'Outlook' naar Voorkeuren (niet accounts)
  2. Ga vervolgens naar het tabblad Accounts en klik links onderin op het + tekentje
  3. Kies voor Exchange of Office 365
  4. Voer uw e-mailadres in, wanneer gevraagd kiest u voor de optie 'Log in'
  5. Voer uw wachtwoord
  6. Het account is nu toegevoegd!