Installeer Office-applicaties op uw computer (Windows/Mac) Print

  • 0

Om deze stappen te doorlopen heeft u uw inloggegevens nodig, houd deze bij de hand. Mogelijk moet u ook eerst de stappen voor accountbeveiliging doorlopen.

Heeft u een licentie voor Microsoft 365 Business Standard of Business Premium toegewezen gekregen? U kunt op uw computer dan applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en dergelijke installeren.
Hiertoe logt u in via https://portal.office.com en tikt u op het knopje (rechts bovenin): 'Software installeren' en vervolgens de eerste optie.

Een installatiebestand zal zich nu downloaden, na het downloaden kunt u deze openen. Het installeren kan (afhankelijk van de snelheid van de verbinding en de snelheid van uw apparaat) even duren.
Windows: Zodra de melding wordt weergegeven dat Office is geïnstalleerd, opent u via het Start menu () links onderin op de taakbalk Word. U tikt 'Word' nadat u op het Start Menu heeft geklikt en klikt vervolgens Word (app) aan.
Mac: Zodra het installatieprogramma aangeeft dat Office is geïnstalleert, navigeert u via de Finder naar de 'Apps' of 'Programma's' map en opent u Word.

U zult begroet worden en wordt vervolgens mogelijk gevraagd in te loggen, log in met uw Office-account en geef zo nodig toestemming via uw mobiele telefoon.
Wanneer wordt gevraagd om de organisatie de computer te laten beheren kunt u kiezen voor 'Ja' of 'Toestaan', hiermee koppelt u de organisatie voor de andere Office-apps aan de computer.

Wilt u Outlook ook gelijk instellen? Ga verder met het stappenplan 'Installeer Office-applicaties op uw computer (Windows/Mac)'.


Was dit antwoord nuttig?

« Terug