Aanvullende beveiliging instellen bij inloggen (goedkeuring via App) Print

  • mfa, office 365
  • 0

U heeft inloggegevens ontvangen en wilt (of moet) uw account aanvullend beveiligen met meerfactorauthenticatie.
Met deze stappen krijgt u bij het inloggen op een nieuwe locatie of wanneer extra beveiliging benodigd is een bericht op uw mobiele telefoon die u kunt accepteren.
Dit doet u door naar de servicepagina meerfactorauthenticatie te gaan en vervolgens de stappen te volgen:

  1. Log in met uw account

 

2. Wanneer u de melding krijgt dat u 'meer informatie' moet opgeven, klikt u op 'Volgende'.

3. In dit scherm geeft u aan dat u via 'Mobiele app' wilt worden gecontacteerd, kiest u voor 'Ontvang waarschuwing voor verificatie' (eerste bolletje) en klik op blauwe 'Instellen'-knop

4. Installeer op uw mobiele telefoon de Android of iOS app.

5. Tik op 'Overslaan' totdat u de opties voor 'Werk of school' te zien krijgt, kies voor instellen en scan de QR-code van uw scherm.

6. Druk op 'Volgende' en bevestig de testwaarschuwing via de telefoon.

7. Ga naar de volgende stap

8. Voer uw mobiele telefoonnummer in zonder voorlopende 0, zoals in onderstaande afbeelding weergegeven, klik vervolgens op 'Opslaan'

 

Je hebt nu aanvullende beveiligingsmaatregelen ingesteld, mogelijk moet je tussen nu en 24 uur op de verschillende inlgelogde locaties opnieuw inloggen, of goedkeuring geven voor het inloggen. Het is dus belangrijk dat u uw mobiele telefoon bij de hand heeft. Mocht u in de toekomst van telefoon wisselen kunt u contact opnemen met Support, wij kunnen uw inlogmethode resetten, u doorloopt deze zelfde stappen dan opnieuw.


Was dit antwoord nuttig?

« Terug