Microsoft 365 instellen op een telefoon of tablet Print

• 0

U wilt uw telefoon of tablet instellen met een Microsoft 65 mailbox, houd hiervoor uw inloggegevens bij de hand.
Heeft u reeds uw account beveiligd? Doe dit via het stappenplan.

1. Download de Outlook app uit de Google Play Store of de Apple App store
  2. Open de Outlook-app
  3. Als u wordt gevraagd om een bestaand Gmail-adres te koppelen, kunt u op 'Overslaan' klikken.
  4. Voer uw e-mailadres in in het betreffende vakje en tik op 'Doorgaan'
  5. Het inlogscherm opent zich, voer nu uw wachtwoord in en ga door.
  6. Mogelijk vraagt de app om aanvullende verificatie, stel dit in of geef deze toestemming
  7. Als u niet nog een account wil toevoegen, klikt u op overslaan.
  8. U krijgt een korte rondleiding, na het afronden van de rondleiding bent u klaar.

U heeft uw Microsoft 365-account nu toegevoegd aan Outlook op uw mobiele apparaat.