Outlook heeft problemen met opstarten of is langzaam

Mijn Outlook profiel werkt niet meer of is heel erg langzaam. Hoe gooi ik mijn Outlook profiel weg zodat ik mijn mailaccount opnieuw kan toevoegen? Dit lost veel problemen met Outlook op.

Het verwijderen van het Outlook profiel gaat helaas niet via het programma Outlook. Als je deze instructie volgt, kun je gemakkelijk je profiel weggooien en opnieuw toevoegen.

Stap 1:
Klik met je rechtermuisknop op de Start knop links onderin je werkplek en klik op configuratiescherm

Stap 2:
Zoek rechts boven in op "mail" en kies vervolgens "Mail (Microsoft Outlook 2016)

Stap 3:
Klik op "Profielen weergeven"

Stap 4:
Klik op verwijderen

Stap 5:
Klik op "Ja"

Stap 7:
Klik op OK

Stap 8:
Open Outlook

Stap 9:
Geef het profiel een naam, bijvoorbeeld je voornaam en klik op OK

Stap 10:
Vul je e-mailadres in en klik op "Verbinding maken" of klik op "Verbinding maken" als je e-mailadres al juist in beeld staat:

Stap 11:
Even geduld voordat je mailaccount geconfigureerd is:

Stap 12:
Klik op Exchange

Stap 13:
Zet het vinkje "Outlook Mobile instellen op mijn telefoon" uit en klik op OK

Je account is nu geconfigureerd!