Ik krijg een registratiescherm in Adobe, wat nu?

Ik krijg een registratiescherm in Adobe te zien. Is Adobe wel geactiveerd?

Adobe is geactiveerd, alleen soms krijgt u een registratiescherm te zien zoals hieronder afgebeeld:

Dit scherm houdt niet in dat Adobe niet geactiveerd is, maar dat u kunt  registreren voor productupdates. Gelukkig hoeft u dit niet te doen.

Klik op "Dit nooit meer weergeven" en klik op "Overslaan" zoals hieronder afgebeeld:

De melding komt nu niet meer tevoorschijn.