Wanneer worden updates uitgevoerd in de Online Werkplek en waar moet ik rekening mee houden als dit gebeurt?

Updates van de Online Werkplek worden maandelijks uitgevoerd. Dit gebeurt op de tweede dinsdag van elke maand.
U hoeft in principe geen rekening te houden met updates die uitgevoerd worden. Deze worden 's nachts verwerkt. Het is wel van belang dat u de Online Werkplek afmeldt. Als u dit niet doet bent u programma's die u open had kwijt.