Wat is het verschil tussen afmelden en verbinding verbreken?

Ik zie in het startmenu de optie afmelden en de optie verbinding verbreken. Welke moet ik gebruiken?
Bij twijfel, meld uzelf netjes af. Hieronder leest u de verschillen tussen de twee opties.

Afmelden:
Hiermee meldt u de werkplek compleet af. Zie het als het afsluiten van uw computer. 

We adviseren u na elke werkdag uw werkplek af te melden zodat we gemakkelijk updates kunnen doorvoeren. Als u niet afmeldt en u logt 3 week niet in kan het zijn dat geopende documenten afgesloten worden vanwege software cycli in de nacht.

 

Verbinding verbreken:
Hiermee verbreekt u de verbinding met de Online Werkplek, maar de sessie van uw Online Werkplek blijft actief. Dat betekent dat als u de Online Werkplek een paar uur later weer opent, al uw documenten nog open staan en u verder kunt waar u mee bezig was. Dit is handig voor als u wisselt tussen uw werkplek en een laptop, of dat u na de pauze weer verder wilt werken.

  • 3 gebruikers vonden dit artikel nuttig
Was dit antwoord nuttig?

Gerelateerde artikelen

Toner is op

Stuur ons via [email protected] óf via het ticketsysteem een bericht met de volgende informatie:...

Hoe kan ik zelf problemen met de printer oplossen?

De printer is wel zichtbaar in de Online Werkplek, alleen de printer print niet.Stap 2 geldt...

Mijn account is geblokkeerd, wat nu?

Mijn account is geblokkeerd en ik kan niet meer inloggen in de Online Werkplek Het blokkeren...

Ik mis rechten voor mappen

U kunt zelf geen rechten aanpassen, stuur hiervoor een e-mail naar [email protected] of dien een...

Wanneer worden updates uitgevoerd?

Wanneer worden updates uitgevoerd in de Online Werkplek en waar moet ik rekening mee houden als...

Powered by WHMCompleteSolution