Mijn account is geblokkeerd en ik kan niet meer inloggen in de Online Werkplek

Het blokkeren van een account gaat nooit 'zomaar'. Er kunnen verschillende redenen voor zijn, namelijk:
- 3x het onjuiste wachtwoord ingevuld;
- Verdachte inlogprogingen;
- Het wachtwoord is verlopen.

Om snel weer aan het werk te kunnen is de volgende procedure van belang:
1. U dient een melding in via ons controlepaneel of een e-mail naar [email protected] dat uw account geblokkeerd is;
2. We gaan vervolgens uw account activeren en we veranderen uw wachtwoord;
3. Bij twijfel bellen we u om te controleren of u de melding ingediend heeft en verstrekken u het wachtwoord.