De printer is wel zichtbaar in de Online Werkplek, alleen de printer print niet.
Stap 2 geldt alleen als de printer(s) verbonden zijn via onze VPN dienst.

Stap 1: Controleer de printer zelf
Staat de printer aan?
Heeft deze een juiste verbinding met het netwerk?
Staan er storingen vermeld op de printer?
Probeer de printer te herstarten door de stroom van de printer te halen, laat deze er minimaal 10 seconden van af en sluit deze weer aan.

Stap 2: Controleer de door ons geleverde VPN router (Ubiquiti EdgeRouter)
Staat de router aan? Branden alle lampjes op de poorten die zijn aangesloten?
Probeer deze even van de stroom te halen, sluit deze na 10 seconden weer aan. De verbinding wordt binnen enkele minuten weer opgebouwd.

Stap 3: Dien een melding in, door te mailen naar [email protected] of maak een ticket aan via het controlepaneel.
We controleren dan de verbinding naar uw locatie, of de VPN online is en of de printer te bereiken is vanaf ons datacenter. We helpen u om de printer zo snel mogelijk weer beschikbaar te maken.