Hoe kan ik e-mails versturen en ontvangen? Печать

• 0

POP (inkomende e-mail): gebruik het adres van het controlepaneel (bijvoorbeeld rik.pl2.nl), SSL/TLS via de standaardpoorten
SMTP (uitgaande e-mail): gebruik het adres van het controlepaneel (bijvoorbeeld rik.pl2.nl), SSL/TLS via de standaardpoorten – maak gebruik van authenticatie.

U kunt uw gegevens in het controlepaneel veranderen.
U kunt de webmail bereiken vanuit uw controlepaneel door /webmail achter de URL van het controlepaneel te typen (bijvoorbeeld rik.pl2.nl/webmail).