i-MSCP (Internet Multi Server Control Panel) is opensourcesoftware die het u mogelijk maakt op shared hosting-omgevingen op Linuxservers te beheren. i-MSCP wil het mogelijk maken om een gemakkelijk te gebruiken webinterface te verlenen aan de eindgebruiker en om servers te kunnen beheren zonder te veel handmatige interacties op het bestandssysteem.
Wij ondersteunen het ontwikkelingsproces van i-MSCP.