Openingstijden rond de feestdagen

Voor sommigen lijkt het nog ver weg, anderen zijn al bezig met voorbereidingen voor thuis of op de zaak, de feestdagen in december. Graag meld ik dat de dagen rond de kerst en oud & nieuw XSbyte gesloten is, specifiek 21 tot en met 25 december en 30 december t/m 1 januari. Voor spoedzaken kunt u altijd een whatsapp-berichtje sturen.

23rd Nov 2020
Sendy-update naar versie 5

De ontwikkelaars van Sendy hebben versie 5 uitgebracht, deze is vanaf nu te gebruiken op het voor u bekende adres!

9th Nov 2020
Tarieven in 2021

In 2021 staan een aantal wijzigingen te gebeuren op gebied van tarieven, hieronder kort samengevat: Uurtarief is voor nieuwe klanten in 2020 reeds aangepast naar €60 excl. BTW/uur, dit gaat vanaf 1 januari 2021 ook gelden voor bestaande klanten. Klanten die in 2020 hosting zijn gaan afnemen betalen €1,50 extra per IMAP-mailbox per maand, ... Lees verder »

2nd Nov 2020
Nieuw hostingcluster

Wellicht heeft u de naam Marco of Amber in onze communicatie richting u al voorbij zien komen, dit is ons nieuwe hostingcluster. Deze nieuwe tak draait op een vernieuwd platform, wat de betrouwbaarheid en beheerbaarheid van het cluster ten goede komt! Anders dan nieuwe naamgeving en een wat frisser uiterlijk verandert er niks voor u, anders dan ... Lees verder »

8th Sept 2020
Hoe onderhoud, reparatie en consulten in coronatijd?

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus proberen we alle ondersteuningsverzoeken op afstand te voldoen, we zullen meer gebruik maken van pakketdiensten om apparatuur heen en weer te sturen, in plaats van deze zelf langs te brengen of op te halen. Waar ondersteuning op locatie toch nodig is werken we volgens de richtlijnen van het RIVM ... Lees verder »

3rd Aug 2020
Wijziging in naamgeving Office 365

In lijn met de wijzigingen in naamgeving van Office 365-pakketten hebben we in onze administratie ook de naamgeving aangepast, in het kort: Office 365 Business Essentials wordt Microsoft 365 Business BasicOffice 365 Business Premium wordt Microsoft 365 Business StandardMicrosoft 365 Business wordt Microsoft 365 Business Premium De laatste zal ... Lees verder »

8th Apr 2020
Coronavirus-maatregelen

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus proberen we alle ondersteuningsverzoeken op afstand te voldoen, we zullen meer gebruik maken van pakketdiensten om apparatuur heen en weer te sturen, in plaats van deze zelf langs te brengen. Waar ondersteuning op locatie toch nodig is werken we volgens de richtlijnen van het RIVM waar mogelijk ... Lees verder »

15th Mar 2020
Openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is XSbyte gesloten en uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen. Er kan support geboden worden op afstand, indien nodig.  29 november: Gesloten 20 december t/m 26 december: Gesloten 31 december t/m 2 januari: Gesloten 24 februari t/m 28 februari: Gesloten Indien u een noodgeval heeft tijdens deze perioden, stuur een ... Lees verder »

1st Dec 2019
Wijziging van bedrijfsvorm, nieuw rekeningnummer

In verband met het wijzigen van onze bedrijfsvorm zijn de algemene voorwaarden bijgewerkt en hebben we een nieuw KvK- en bankrekeningnummer.

De nieuwe gegevens vindt u op uw volgende factuur en op onze contactpagina.

29th Nov 2019
Webhostingcluster verbeterd

Omdat de webhostingtak groeit hebben we vorig jaar twee nieuwe webhostingclusters in gebruik genomen, omdat de vraag naar snelle en betrouwbare hosting groeit, is meer capaciteit toegevoegd aan dit cluster, daarnaast zijn verbetering gedaan in de loadbalancing tussen de verschillende machines, om er zo voor te zorgen dat uw website(s) snel en ... Lees verder »

8th Nov 2019

Powered by WHMCompleteSolution