Nieuw hostingcluster

Wellicht heeft u de naam Marco of Amber in onze communicatie richting u al voorbij zien komen, dit is ons nieuwe hostingcluster. Deze nieuwe tak draait op een vernieuwd platform, wat de betrouwbaarheid en beheerbaarheid van het cluster ten goede komt! Anders dan nieuwe naamgeving en een wat frisser uiterlijk verandert er niks voor u, anders dan ... Lees verder »

8th Sept 2020
Hoe onderhoud, reparatie en consulten in coronatijd?

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus proberen we alle ondersteuningsverzoeken op afstand te voldoen, we zullen meer gebruik maken van pakketdiensten om apparatuur heen en weer te sturen, in plaats van deze zelf langs te brengen of op te halen. Waar ondersteuning op locatie toch nodig is werken we volgens de richtlijnen van het RIVM ... Lees verder »

3rd Aug 2020
Wijziging in naamgeving Office 365

In lijn met de wijzigingen in naamgeving van Office 365-pakketten hebben we in onze administratie ook de naamgeving aangepast, in het kort: Office 365 Business Essentials wordt Microsoft 365 Business BasicOffice 365 Business Premium wordt Microsoft 365 Business StandardMicrosoft 365 Business wordt Microsoft 365 Business Premium De laatste zal ... Lees verder »

8th Apr 2020
Coronavirus-maatregelen

In verband met de maatregelen tegen het coronavirus proberen we alle ondersteuningsverzoeken op afstand te voldoen, we zullen meer gebruik maken van pakketdiensten om apparatuur heen en weer te sturen, in plaats van deze zelf langs te brengen. Waar ondersteuning op locatie toch nodig is werken we volgens de richtlijnen van het RIVM waar mogelijk ... Lees verder »

15th Mar 2020
Openingstijden tijdens de feestdagen

Tijdens de feestdagen is XSbyte gesloten en uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen. Er kan support geboden worden op afstand, indien nodig.  29 november: Gesloten 20 december t/m 26 december: Gesloten 31 december t/m 2 januari: Gesloten 24 februari t/m 28 februari: Gesloten Indien u een noodgeval heeft tijdens deze perioden, stuur een ... Lees verder »

1st Dec 2019
Wijziging van bedrijfsvorm, nieuw rekeningnummer

In verband met het wijzigen van onze bedrijfsvorm zijn de algemene voorwaarden bijgewerkt en hebben we een nieuw KvK- en bankrekeningnummer.

De nieuwe gegevens vindt u op uw volgende factuur en op onze contactpagina.

29th Nov 2019
Webhostingcluster verbeterd

Omdat de webhostingtak groeit hebben we vorig jaar twee nieuwe webhostingclusters in gebruik genomen, omdat de vraag naar snelle en betrouwbare hosting groeit, is meer capaciteit toegevoegd aan dit cluster, daarnaast zijn verbetering gedaan in de loadbalancing tussen de verschillende machines, om er zo voor te zorgen dat uw website(s) snel en ... Lees verder »

8th Nov 2019
Openingstijden tijdens de komende maanden

Tijdens onderstaande perioden is XSbyte slechts bereikbaar voor spoedgevallen. Er kan support geboden worden op afstand, indien nodig.  18 april - 23 april 1 mei 7 mei 13 mei - 17 mei 17 juni 9 augustus Indien u een noodgeval heeft tijdens deze perioden, stuur een e-mail met details naar [email protected] en bel het voor u bekende ... Lees verder »

15th Apr 2019
Verdere automatisering administratie via SEPA-incasso

Om het aantal handmatige maandelijkse transacties terug te brengen, sporen we onze klanten aan om te werken met automatische incasso, bepaalde diensten worden uitsluitend nog aangeboden in combinatie met automatische incasso. Als we u mogen verwelkomen als automatische incasso-klant, neem dan contact op, of regel het zelf via ... Lees verder »

1st Apr 2019
Grote Sendy-update (versie 4)

Op veler verzoek heeft Sendy van de ontwikkelaar een lik verf gekregen, daarnaast zijn een aantal functionaliteiten uitgebreid. Betere overzichten voor autoresponders Een 'housekeeping'-functie, waarmee gebruikers die langere tijd geen mails hebben geopend kunnen worden opgeruimd De mogelijkheid om e-mailadressen te blacklisten Een aantal ... Lees verder »

17th Mar 2019

Powered by WHMCompleteSolution